Followers MamaTisya

Thursday, November 3, 2016

Chocolate Cream Chip Frappuccino


aku kalo p starbucks mmg tk reti nk order air apa...
sbb aku mmg suka coffee bean dr starbucks
kalo aku p starbuck sbb ada event or ada org blanje or ada voucher menang contest


ni antara air kwn2 order ms birthday tinana aritu


ni yg aku punya ~ Chocolate Cream Chip Frappuccino 




korang yg slalu ke starbucks , suka order air apa..share skit

4 comments:

- dieyana - said...

tak pernah g starbuck, dan tk pernh teringin, tapi, sejak dua tiga hari ni, tetiba teringin, sbb terbaca artikel, "starbucks, halal". lagi2 tgk mama tisya post bnyk2 mcm ni, terasa nak sgt2..hiih..tunggu org blanje, ntah bila, rasanya kena try sekali ;-))

Raihanah Ahmad said...

saya bukan penggemar kpi, jadi memang akan pilih sama cam sis. coklat frap cream

PinKy MoMMa said...

hazelnut dia pun kita suka juga..sedappp..besar pun tak cukup hahahaha

Aju Mohit said...

sedapnya memang melting tengoknya ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...