Followers MamaTisya

Thursday, September 14, 2017

Setiap hari sushi hanya RM3 @ Sushi King Express, Prima Sri Gombak


hah lama xmkn sushi..aritu blk gombak moh ler singgah sushi king express


kemain suka ank dara sorg ni nk order menu fav die


selain sushi ada juga set meals mix & match bento..so pilih la nk mkn apa



ni je la menunya...ankdara punya yg udang tu smp 3 piring..kemain kn
aku layan egg mayo, golden ball, salmon skin

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on


7 piring rm 3...air pn rm 3...total + gst rm 25.44


tu psl skarang aku dh tk pi mkn sushi time bonanza
 sbb kt sushi king express ari2 bole dpt rm3
tp outlet mmg limited...ada kt prima sri gombak, petaling jaya & subang jaya
so anytime je bole mkn sushi murah..kalo dlu2 tgu time bonanza br dpt murah hehe

5 comments:

Aisya Ismail said...

Waaah baru tau.. thank you sharing..

Ana Suhana said...

Boleh singgah nanti ni. Selalu mmg beli sini je kalau teringin nak makan sushi.

hanim said...

kita suka sushi...dekat dh ni tp tulah tak tersinggah...hehehe

Cho Zila said...

wow menariktu.. nak juga .. tapi jauhnyer... kat tempat lain takder ker...

- dieyana - said...

selalu nmpk sushi king kt prima Gombak ni, ntah bila nak singgah, ank no 2 tu, selalu ajak, mama, jom la kite mkn sushi..

mmng hari2 rm 3 eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...