Followers MamaTisya

Thursday, June 6, 2013

lunch @ food court KLCC level 4


smlm lunch p klcc
nk singgah jellbunny tgk kasut idaman
pastu ada opismates pn nk bli jugak
tp syg design aku nk... masih tkde stok
lps tu tgk design lain tkde size plak
sian aku tk dpt rembat lg:-p


lps tu perut lpr kita mkn kt food court
slalunye mkn kt food court level 2
tp smlm mkn kt food court level 4
aritu ada terbaca mee kari kt cni sedap
tgk org rmi gk beratur 


aku suka mee kari..nk2 kalo ada kerang byk kn...
tp kt sini kerang tu mcm aku tkleh mkn byk 
overall sedap...1 mangkuk ni rm 8.50


lps tu bli air coconut shake...bole tahan regenye 5.00
nasibaik sedap....tp tkleh lawan kesedapan coconut shake klebang 


meja sebelah aku pn rmi order menu sama aku

kwn aku plak mkn thai chicken wantan yee mee

 saje up gmbr coconut shake klebang
oh xsbrnye nk p melaka...
nextweek aku ada meeting kt melaka
tp rsnye mcm tk sempat je nk singgah...hehehe
hrp2 awal bln 7 dpt la merasa lg coconut shake klebang yg sedap ni



10 comments:

Cik Puan Rara said...

sy lepas bersalin 9 bulan.dh boleh ke minum kelapa eh kak?

Nad MamaZN said...

Tak dpt merasa lagi coconut shake klebang tu
Aduhhh dh terasa rasa kt tekak ni

Mommy ZaraZarif said...

bestnye tgk pic akk sume psal food...trus lapar

♥ ROS ♥ said...

Aduh tringin nak rasa coconut shake klebang tu.. Haishh :(

~ cik AiN pinky ~ said...

Harap2 sempat lah kite ke klebang ye...cari coconut shake...hehehe...

Nory Zoulkefle said...

nyumnyumm..
akak,sabtu ni kita jumpa ek...
hehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

sedapnya air kelapa tu

el said...

mmg sedap coconut shake klebang
ritu g melaka singgah..mmg berbaloi
huwaaaa rindu plak nak mnm kt sn

Iela Fazielah said...

ILA suka mkn kat noodle kat f/c tu.. serius sedap n byk!

Syuhada Salleh said...

coconut shake klebang mmg sedapp..murah plak tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...