Followers MamaTisya

Monday, November 24, 2014

Humble Beginnings @ Suria, KLCC


aritu ada yg tnye kt mana aku bli mille crepe...so ni la tmptnye 
Humble Beginnings @ Suria, KLCC


lokasinye kt area food court tingkat 2 


ada mcm2 perisa mille crepe ni
paling murah rm 9.90...paling mhl rm 11.90


ni 1st time bli...peanut butter chocolate chips mille crepe



yg ni 2nd time bli...peanut butter chocolate chips & blueberry peanut butter
yg aku bli ni smuanye rege rm 11.90 each....nanti nk try flavour lain plak

7 comments:

Falsya said...

Nyum nyum nyum..sedapnyeee..

syawalsimpsons said...

adoi sedapnya kakak....nak try jugak la next time kalo G klcc ni

JaSSNaNi said...

ini kalau lalu dik anak daraku kecil tu.. mmg dia nak..
semua nak..

fazilzura said...

sedap ke?"

adik ada beli, tp dia x suke.. last2 dia tmpah kt org , baruuuu rs mantop

Chekgu Azrine said...

Stress tgk makanan pepagi yg sesedap nih..
Lama daj kita tak pegi klcc..huhu

shera haifa said...

sedapnya!! teringin nk main masak-masak buat kek crepe ni tp hajat x kesampaian lg..

Aju Mohit said...

emm melting, sedapnya amy, sure makan sambil lelap mata ni hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...