Followers MamaTisya

Wednesday, November 26, 2014

Kopie Satu @ MAHA




bertugas kt MAHA cuaca bole tahan panas...tp belah ptg ujan lebat
so aritu nk ilangkan dahaga , singgah bli air kt Kopie Satu
sebelum ni pernah tgk tp tk pernah try


ada mcm2 perisa..pilih je mana korang nk


kasi zoom skit regenye



selfie skit


aku punya ice blended chocolate yg belah kanan tu
ena punya ice blended mocha yg belah kiri
dua2 regenye rm 6.50

**ptgni lastday bertugas di MAHA

6 comments:

suhailah hamid said...

Nmpk sgt sedap..

Sidratul Muntaha said...

kopie satu ni selalu ada dlm uia
nk2 klu minggu tu budak2 register sem
aku paling suke honey calypso..
perghh

lieyalatif said...

MAHA...alaaa lieya dari dulu MAHA ade nak pergi tapi sudahnye tak sampai2 gak ..tingin nak tgk produk2 iks yg ade... mane2 yg susah nak dpt sure ade kat MAHA kan....

syawalsimpsons said...

dolu selaloo rasa kpie satu ni..best...sejuk je kat tekak N sedap

CikLily Putih said...

baru balik dari MAHA tadi.. ermm melambak lori kopi diorang ni

Eda Ejai said...

wahhhh.. kopie tu nampak sedap.. teringin juge nak ke MAHA tu.. sesak tak??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...