Followers MamaTisya

Friday, November 21, 2014

D.I.Y simple Candy Buffet tema Frozen


citer psl birthday party tisya tk abis lg
actually lama dh ngidam nk wat Candy Buffet ni 
kemain ngidam Candy Buffet kn...kalah org peknen:-p
yela buat busday party anak bkn tiap2 thn kn...
akhirnya tercapai jua time birthday party tisya bln june aritu kn
just simple je..tk sarat sgt brg2 FROZEN atas meja tu...
lgpn ruang kt kfc tk beso sgt...ni pn meja kecik gabung 2 so pjg la skit



kalo korang google bole dpt mcm2 idea lg
tp kalo ada duit lebih, bole upah gk..
rmi org wat bisnes online utk setup Candy Buffet ni
tp kalo byk masa, better D.I.Y je bole jimat byk :)

aritu aku nk bli kain utk alas meja tu color biru tp sbb kesuntukan masa
just guna alas meja mkn MIL je color putih ada bunga2 skit
brg2 lain aku deco atas meja tu, korang leh refer entry link di bawah









tema FROZEN masih viral....giler lama kn
rmi gk kwn2 yg msg tnye tmpt bli brg FROZEN murah
so pd yg tnye tu sila bc entry link di bawah


ada yg tnye tingkat brp...aku pn tk ingt tingkat brp sbb byk tingkat aku naik kn
tp yg aku ingt area ada tulis sign CHILDREN
so pandai2 la korang cari ye...

5 comments:

IeRA said...

salam perkenalan.

Bestnya...

Adlin Mohamad said...

sampai ke hari ni x buat n3 attend bday tisya ni ehhehe kena godek gambar ni apa2 pun party tisya mmg best sejuk mata memandang sbb biru kan

JaSSNaNi said...

hepi besday tisya.. :)
wahhh rata2 skrg gugurl suka frozen ni.. :)

Ann Ishak said...

happy belated birthday tisya :)

Cik Sibuk said...

Happy belated bday. Best dpt mummy yg rajin cenggini. Mmg betul, diy jimat byk. Tapi tu la..kena rajin. Huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...