Followers MamaTisya

Thursday, November 6, 2014

PC Expo 2014 @ Midvalley


sabtu lps mmg dh plan nk p cr laptop
cz laptop aku dh hang...so mmg kena bli yg baru
plannye nk ke Digital Mall kt PJ cz hubby ku mls nk ke Low Yatt
tp bila dh smp area PJ, tup2 nmpk banner psl PC Expo kt Midvalley
so hubbyku ckp...jom la pegi midvalley dh alang2 ada PC Expo  kn


kalo bkn sbb nk ke PC Expo , mmg tk jejak kot midvalley ni
sbb nyampah kalo dtg cni nk cr parking amik masa
nasibaik aritu cpt dpt parking...mmg lama gilossss tk dtg cni


anak dara sempoi je pki slipar...sbb tk plan pn nk p midvalley
aku pn mcm comot gk...nasibaik tkde terserempak ngan saper2....haha
suka la tisya dpt belon kn


ada mcm2 jenis laptop, tab, notebook...so kita round2 la dlu tgk yg mn ok
kt booth OPPO tu siap ada nari2 lg


hah tgk anak dara sorg ni...die pn bz gk dok testing2
siap amik gmbr...sbr je la


akhirnya ni la yg di bli...nanti aku review ye



lps tu bole claim utk dpt gift & join lucky draw
so isi la form..moga2 ada rezeki


ok moh blk...eh tk...moh p mkn cz perut pn dh lprrrrrrrrrrrrrrrr

6 comments:

CikLily Putih said...

la tak tau pun ade PC fair la last week.. ishk rugi saye...

syawalsimpsons said...

perghhh best tu kakak....

lieyalatif said...

wahhh hasil tangkapan yg menarik tuuu heheheehe...berbaloi dpt beli kat xpo mcm ni kan sure dpt byk less...

Salina@IbuAqil said...

Nnt akak review pasal Lappy baru akak erkkk..
Nak tau agak2 regenya bape.. ;)
Lappy ina pn tggu masa je tu.. ;(

suhailah hamid said...

Hasil tgkpn tu nmpk menarik. Comel je..

Chekgu Azrine said...

Lama jgk x gi midv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...