Followers MamaTisya

Thursday, November 20, 2014

keje luar


aku kena bertugas kt MAHA 2014 arini ....
ada 2 shift...aku shift belah ptg...jp2 lg nk pegi la cz pg ni dtg opis dlu
dh lama xkena bertugas...last dlu thn 2004...hah dh lebih 10 thn kn

aku bertugas bkn la direct 20-30 nov tu
just 3 hari je (20, 23 & 26 nov) itupn shift ptg-mlm
arini & esok blum open utk public lg...start sabtu 22 nov baru open utk public....
so kalo korang singgah ke MAHA ahad ni, dtg la ke booth BERNAS
aku bertugas kt sana dr ptg smp mlm

7 comments:

izzeyda said...

huhuhu tak dapat laa singgah sebab jauh.. tapi member opis ada kena pegi bertugas ujung minggu nih..

suhailah hamid said...

Jauhnye..tp mcm best event ni..

amiey lee said...

selamat bertugas wei... heeee agak2 yangs edap rekemen kat aku yeee

aIEn said...

dh bape kali MAHA ni wat sy xpenah sekali pun pegi lg....huhu mcm x sanggup je nk menapak jauh2 =p

tp hati ni teringin sngt nk g...erm, may be tahun depan kot =p

Chekgu Azrine said...

best jugak sesekali kerja / bertugas kt luar kan amy

Salina@IbuAqil said...

Kalau kat Perak diorg suka bt dkt Sg Siput x silap sis..
Hari Peladang Penternak ni..
Dlu suka cari burung puyuh kalo p..
Asal Hari Peladang Penternak mst ingat kat burung puyuh je masa kecik2 dlu..
Hihihi

el said...

bestnye dpt join event mcm ni..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...