Followers MamaTisya

Friday, November 14, 2014

ACER Aspire Switch 10


aritu ada yg nk soh review notebook yg aku bli
 kt PC EXPO 2014@ Midvalley kn...jom layan


best tagline ni 
"A tablet when you want it, a laptop when you need it"


notebook aku bli aritu 2 in 1 series...bole jd laptop & bole jd tablet
bole cabut la bahagian atas tu...so if travel or outstation just bw yg atas je ringan la skit
just touchscreen tp aku kalo nk wat kj mmg xbrp laju kalo just touchscreen
so mmg kena ada keyboard br cpt skit kj aku :-p
so dlm ni dh ada latest Windows 8.1 ....masih tgh explore lg



ni hubbyku tgh testing & check kot2 ada yg tk ok kn
ada 2 price rm 1099 & rm 1399 depend pd specification
yg jenis sama camni aku tgk brand DELL,HP, ASUS smua mhl
dan yg ACER ni sama size mcm mini laptop aku dlu...
yg brand lain beso skit...so pilihanye ACER la


dpt free gift bli ACER Aspire Switch 10
antaranye mouse, powerbank, McAfee internet security utk 3thn
sticker & foldable water botle tu dpt gift bila jwb survey
bekas air biru tu dpt kt kaunter redemption bila kita bli brg time PC EXPO

6 comments:

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

bestnyeee..hihi..kite pon kalau wat keja ker, update blog ker prefer guna laptop lagi..laju sket menaip..kekekke

Salina@IbuAqil said...

Puas hati sis...
Ina nye lappy tggu masa je tu..
Huwaaaaaa!!!
Dtg ziarah sini hujung mggu.. ;)

suhailah hamid said...

Wah syoknya bole jd laptop dan tablet..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Kalau 2 in 1 nie senang kan akak.. boleh guna ikut kesesuaian..dpt free gift byk jugak yer..Bagus2. ..=D

Hana Syed said...

Wah bestnya.. seronokkan dapat lappy baru dan sangat praktikal.

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam sis,
waaaaaaaaaaaaaaa...macam best sajork he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...