Followers MamaTisya

Tuesday, November 4, 2014

layan dessert & birthday gift


lps dh mkn kt Coffee Bean @Pavilion
kami layan dessert plak kt Baskin Robbins


ni la dessert kami..eskrem dlm air kopi...
not recommended...baik mkn eskrem dlm dulang:-p
tp sbb kami dh kekenyangan tu yg try dessert ni



hah dlm gmbr mcm menarik je...
tp bila dpt mcm gmbr ats tu la...gmbr sekadar ilusi :-p
nama dessert tu Affogato...rindu plak ngan eskrem dulang atas tu...lama tk mkn:-p


walaupn xbrp sedap posing tetap maintain :)



tkde org sgt...apalg mcm2 kami posing...
lgpn senang sbb guna monopod :)
smp cair eskrem dlm air kopi:-p



yeaaayyyyyyyyy birthday gift dr bff


tq bff julia & dila for the gift


nk blk sempat posing dpn Butik Hackett London
feel2 shopping kt London jp:-p
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v


ada handmade birthdaycard, macaroons, voucher jusco, bracelet, koala bear dr aussie


macarons dr Harrods ni bole tahan mhl ms awal2 fenomena macarons dlu
aku paling suka flavour chocolate...tp dh pecah skit sbb rapuh sgt kn



dpt ole2 dr australia..bff dila yg bg...die ada event kt australia
ada keychain & fridge magnet...sukaaaaaaaa

7 comments:

Fai CeritaCinta said...

jarang makan kat BR, so memang tak tahu la mana yg sedap mana yg tak sedap.. bestnya dapat banyak birthday gift... bisthday fai hari tu dpt gift from hubby, parents dgn adik je. hihi...

suhailah hamid said...

Hadiah dr oversea simpan buat koleksi. Seronok tau nnt bila dah penuh satu lemari.

mummy_ayu said...

lama tak makan kat BR kan....plus lama giler kita tak lepak2 sama..windu korang semua!!!

safurara said...

wahhhh beshnya ada kwn kwn cm ni! hehehe

Chekgu Azrine said...

Syiok sbb ada bff cmni..ai is xde..sadis

Sharinginfoz said...

Seronok sambut hr jd ngan kwn2

Ibu Lala said...

Guna apps apa buat gambar tu. Cantik.

Untung la ada kawan yang sejati.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...