Followers MamaTisya

Tuesday, November 11, 2014

voucher 10% diskaun dari Pusat Pakaian Hari Hari


smlm tisya bw blk voucher ni
katanye cikgu bg...aku pn tgk voucher ni ada cop sek kt blkng
mmg masa tisya nk masuk darjah 1 aritu , mmg shopping kt 
 Pusat Pakaian Hari Hari...harganya berpatutan sbb die jual sepasang cthnye bj & kain
kalo tmpt lain kebanyakkan jual bj & kain asing2 .....so rege pn mhl 
ni dh ada voucher 10% diskaun lg jimat la



ni antara brg sekolah kebangsaan & sekolah agama yg aku shopping thn lps

so bole dh start shopping brg sekolah utk thn 2015
shopping awal2, tk la sesak nanti

**ada kwn aku inform, ayah die slh sorg committee utk Program Kembali ke Sekolah ni
so mmg smua sekolah akan dpt voucher ni...anak2 korang ada dpt tk???

4 comments:

idzwa kamaruddin said...

tak dapat pun

mummy_ayu said...

tak dpt pun..
aku tahun nie start dah beli brg sekolah for Iris...darjah 1 dah dia..mcm tak caya jer..he he he
ragam anak laki ngan anak perempuan..mesti lain kan?
emmm...

suhailah hamid said...

Untung dpt voucher...rezeki berbelanja utk tisya.

dalila said...

persiapan awal ni bagus.. tidaklah hjg tahun nak bersesak nak shopping ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...