Followers MamaTisya

Thursday, January 22, 2015

51 Pasar Tani Khas Pasca Banjir di negeri-negeri yang dilanda banjir




start 9 Jan aritu event ni dh bermula kt Temerloh, Pahang...
mula2 aku kena pegi gk tp lastminit tk pegi sbb aku ada training
so lastweek aku pegi yg dkt Kg Gajah, Perak 


pg tu tk sempat bfast so singgah R&R Rawang isi perut skit


cuaca panas tul so lps dh exit sungkai singgah Cendol Sungkai ni


aku mkn mee kari & cendol kacang, yg lain2 order laksa, abc & cendol biasa
tq kakchik blanje kami


pastu trus menuju ke hotel di teluk intan...(nanti aku update entry lain psl hotel)
just drop bag lps tu kami truskan perjalanan ke sini plak


dlm perjalanan kami lalu kt pasir salak ni
air masih blum surut sepenuhnya mcm terkepung gtu
kt tanah perkuburan pn air masih bertakung jugak
mmg tepi2 jln byk tgk brg2 umh yg rosak utk di buang


sebelum smp ke tapak pasar tani , kami lunch dlu kt area Kg Gajah tu

2 comments:

syawalsimpsons said...

kesian tgk mangsa banjir ni kan....akak adoi sedap la hai laksa tu

Cik Iput said...

Mamatisya dtg Kg Gajah ke? Kalau tau boleh jumpa...Cik Iput pun orang sana...hehe
singgah sini...follower ke 1861

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...