Followers MamaTisya

Wednesday, January 28, 2015

Mee & Rojak Mastan Ghani @Teluk Intan, Perak




sebelum blk ke KL, pg tu singgah bfast kt Mee & Rojak Mastan Ghani
ni Nad & Fini yg suggest dan jugak kwn skolah aku Lan
actually ada byk cawangannye..ni kt area berdekatan ngan Menara Condong


tkde rmi lg sbb pg kn...menu ada mee rebus, rojak, nasi ayam & nasi beriyani
tp yg femes mee rebus & rojak...moh ler kita try


menu aku mee rebus...1st time bfast mkn mee rebus :)


yg ni plak menu kakchik ...rojak


air plak order milo ais & teh o
yg lain minum air kosong je


3 pinggan mee rebus...1 pinggan rojak
rm 4 utk stiap pinggan

so kalo korang dtg Teluk Intan, bole la singgah restoran ni


lps mkn , nk bertolak blk mmg lalu kt Menara Condong lg
ni la view di siang hari...kalo mlm tk brp nmpk condongnye
tp bila tgk time siang ni, nmpk skit condong nye :)

4 comments:

Mona Lea said...

kalau balik teluk intan memang mesti pekena mi mastan ghani. tapi mi kalau sedap order mi kuah rojak

Nad MamaZN said...

byk caw. mastan ghani ni.. ada yg sedap ada yg tak.. terpulang ikut tekak memasing la kan..sedapnya..! tak sabar nak balik kg nak makan hehe

Ann Ishak said...

bole cuba nanti bila balik kg mertua

syawalsimpsons said...

adoiiii sedap la pulok mee tu kakak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...