Followers MamaTisya

Monday, January 12, 2015

Persiapan sekolah tisya utk tahun 2015


thn 2015 tk byk pn bli..tisya still pakai bj lama
just bli tudung, ank tudung & stokin je
dlu time darjah 1 , die pki tudung lycra awning
kalini aku blikn yg jenis segi yg mcm dlm gmbr tu rm 5.50
pastu singgah aeonbig ada jumpa tudung awning lembut bli la selai...
mula2 die ltk rm 15..aku tawar dpt la rm 10
2 anak tudung tu rm 5, stokin 3 pasang rm 5..dua2 ni bli kt psr mlm je



sabtu lps baru p bli buku tulis..tu pn bli skit je sbb yg darjah 1 ada lg yg belum guna


ni time tisya darjah 1 thn lps..ayahnye yg pegi bli cz die cuti
kalo si ayah yg pegi..yg tk wajib pn di beli..redho je la
tu psl thn ni aku just tmbh skit je 


ptg smlm baru la nk iron smua bj sekolah utk seminggu
smlm tgk kt fb, rmi yg dok gigih jahit lencana...aku dlu antar tailor je
sbb 'kerastangan' hehe..thn ni tkde jahit2 gk sbb tisya masih pki bj lama


mlm plak baru la nk balut buku teks..itupn 3 dr 8 biji sbb yg lain ok lg
buku tulis thn ni cop je ..tkde la lenguh tgn nk menulis nama

3 comments:

Nurul Aula said...

BAnyak juga persiapan..
all the best. anak baru masuk tadika pun banyak persiapan inikan pula sekolah kan..:)

Chekgu Azrine said...

tisya dah tahun 2 kan??
alhamdulillah..
semoga belajar rajin2 ye tisya

lia ummiirfan said...

saya pun first time jahit lencana sekolah anak.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...