Followers MamaTisya

Tuesday, January 20, 2015

Fish & Chips big size !!!




1st time tgk fish & chips yg gemok2 camni
slalu tgk leper je..and kebanyakkannye dlm 2 keping je
yg ni 3 ketul fish & chips pastu ada 2 side dishes lg
mmg ketat perut la...yummmm......rege rm 12 


yg atas tu menu ain...ni menu aku...
roasted chicken ngan garden salad +baked potato...rege rm 12
tp aku sempat gk rasa separuh dr fish & chips tu

ni kali ke-3 mkn kt Surf & Turf @ Suria, KLCC
ada menu lain lg..nanti la try lenkali plak

4 comments:

syawalsimpsons said...

mmg kenyang abis ni

Iena Eliena said...

kenyang smp ke mlm klu iena mkn nie (^_~)

lieyalatif said...

lieya suke fish n chips kalo di goreng mcm tu...tak suke tul yg goreng dgn bread crumps tu.....tak feel rangup die...

::EIDA:: said...

wah besar sgt ni! mahu kenyang sampai malam hehehhhhehee , ala jauh la pulak klcc nak pergii huhuhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...