Followers MamaTisya

Thursday, January 29, 2015

dating ngan makyong @Ben's, KLCC



kejadian awl bln dec thn lps...lama tk jmpa bestfriend aku yg sorg ni
so set date nk lunch together2 kt Ben's
sebelum ni aku pegi outlet Pavilion sbb slalunye tk rmi sgt org
cz yg outlet klcc ni slalunye rmi org Q...tp makyong smp awl skit so tkde la Q lama sgt


makyong mkn byk...biasa la mkn utk 2 org kn tp aku gk tlg abis kn :-p
aku pn tktau bestfriend aku peknen..tup2 tgk perut dh beso
rupanye counting for no 4....congrats


menu makyong  mushroom lasagna


ni pn menu makyong lg thai beef salad
mcm kerabu mangga la beza nye ada beef....
ni gmbr sebelum kita gaul2 smua bahan2 tu


ni menu aku spaghetti carbonara


dh abis main course...kita layan dessert...actually makyong nk soh order sorg 1
aku ckp share je la..dh ketat perut aku kn


so aku pilih fav dessert aku ...berry pavlova


makyong plak order ice latte...aku maintain minum cold water je
tp makyong tk abis..so aku gk tlg abiskn :-p


kasi zoom skit dessert sedap ni...sorg amik 1 lapis sbb ada 2 lapis kn



sebelum blk kita selfie skit...
kami dlu time study rmi ckp kami kembar...kembar tang pipi hehehe
anyway tq makyong blanje mkn...
smoga dipermudahkan..insya allah due nya june nanti 

4 comments:

syawalsimpsons said...

sedapnya kakak..lama x makan pavlova ben ni

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Sedapnya pavlova tu MT.. lama akak tak buat..
Iye lah nampak mcm Adik beradik MT dgn BFF ni ;)

Nad MamaZN said...

bestnya mknn2 dia!
lapo plak nengoknya :)

suezen said...

the carbonara looks so creamy and pavlova mcm yummeh sgt jeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...