Followers MamaTisya

Monday, March 30, 2015

di kala tekak perit.....




tekak perit layan eskrem sedap ni mmg heaven
tp aku suka lg wall's selection hersheys dr oreo tu




slalu tgk iklan je...xbyk kedai jual eksrem redvelvet cornetto ni
ni aku bli kt petronas lps blk klinik aritu tp still suka yg perisa vanilla


smlm adik aku whatsapp gmbr2 ni...dh la cuaca panas...
terliurrr btul tgk coconut shake klebang, cendol & abc Clock Tower  tu...dapnyeeeee....


lps tu die whatsapp lg gmbr ni plak...
coconut shake batu berendam...sbr je la

tekak aku tk baik lg ni...huhu...mmg kena cari yg sejuk222 yg manis2222

2 comments:

syawalsimpsons said...

mmg sedap makan di kala panas ngan tekak perit ni kakak...

Lynn Hamzah said...

amboiiiii...kita masih pantang ais lagi...tengok jer la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...