Followers MamaTisya

Wednesday, March 11, 2015

Hotel Grand Margherita @Kuching



1st time ke Kuching dlu , aku stay kt Hotel Riverside Majectic, Kuching
so kali ke-2 stay kt Hotel Grand Margherita @Kuching plak
actually dua2 hotel ni berdekatan je


ni la bilik aku utk 3hari 2mlm - Superior King



paling aku suka ada iron tkyh la susah payah nk request , tv flat screen & ada wifi free



nmpk katil memanggil2 je utk landing..tp apakan daya kena p meeting dlu



bilik air pn best sbb ada bathtub...bole party buih :-p



bantal hotel best tul...ltk je pale trus tenggelam di buai mimpi:-p
ada soft pillow & firm pillow....rs mcm tkmo bgn :-p


ada swimming pool gk tp aku sempat jenguk time nk check out je aritu
kalo bw ank, suka la die kn

**nextweek cuti sekolah kena outstation...kalini insya allah aku bw tisya skali
asyik dok tnye je bila nk pegi hotel & swimming pool je kn..sian die

3 comments:

idzwa kamaruddin said...

syok nyer..

Chekgu Azrine said...

Syiok tau sllu outstation tido hotel..hehe

Falsya said...

Santeknye..tp mcm lg best bile gie sana xyah kene keje kan..gie utk bercuti..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...