Followers MamaTisya

Friday, March 13, 2015

jom ke Matta Fair 13-15 Mac 2015...i need vacation :-p



mcm lama je tk p bercuti kn...
tu pn sbb menang contest..sian anak dara aku kn..nk wat camne mama bz outstation huhu


sbb dh lama tk p holiday...die request camni
"mama..icha nk bathtub & jakuzi mcm ni"
ye..mama tau..arini lastday sek & nextweek dh start cuti sek
dan nextweek gk mama kena outstation
tp kalini insya allah outstation bw anak dara & hubby skali


hah tklama lg GST..nk p holiday tdo hotel pn ada GST
agak2nye vkend ni ke Matta Fair ke kita...tgk la camne kn...:-p

utk kwn2 yg 1st time nk terjah Matta Fair
bole bc skit tips aku share kt link SINI


5 comments:

syawalsimpsons said...

inshallah boleh bercuti tu

izzeyda said...

in shaa Allah boleh bawa diaorang bercuti sama tuh..

Falsya said...

yeayyyy..mariiiii pegiii..

Tihara said...

tu lah, tak lama lagi gst

adianiez AIDA said...

hotel besar lebih 25 bilik skang ni pun da ada caj servis tax 6%.
makanan nyer semua da ada tax skang.
gst kadar nyer sama 6%.

but akan ada gak skit kenaikan harga next month kat mana-mana sektor pun hu hu hu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...