Followers MamaTisya

Monday, March 30, 2015

redeem voucher sebelum GST...jom shopping !


vkend lps sure rmi shopping kn..almaklum la lusa dh 1 april bermulanya GST
kalo tgk senarai..byk jugak brg2 dikenakan GST 6% kn
so pasni kalo shopping sure rmi akan belek resit la..mn tau ada brg yg tk kena GST tp di caj plak
so kita sbg pengguna bole komplen tau


sabtu lps misi utk redeem voucher sebelum expired
muka aku yg blum sihat sepenuhnya lg 
kami nk menuju ke One Utama


sebelum tu lunch dlu kt Ilham Nasi Kukus @Mutiara Damansara
hubbyku smp 2 bungkus die sorg...kalini ada nenas plak



anak dara nk tgk citer Cinderella...so jimat la rm 39 sbb guna voucher menang contest
cantik dress Cinderella & kasut kaca pn lawa gk
sebelum cite ni start ada skit show dr FROZEN FEVER
kalo ada ank gegurl, bole la bw layan cite ni...mesti diorang sukaaaaaa


voucher Parkson rm 100 menang contest pn dh slamat redeem...aku bli wristlet ELLE
rege rm 129 so guna voucher tu just tambah rm 29


lpstu dinner kt Barakah Pattani Tomyam...aku kn tk brp sihat so tk brp slera nk mkn
so mkn sini ada menu fav- kerang bakar, puyuh sweet sour & lidah masak merah

4 comments:

syawalsimpsons said...

sebelom GST kena pulun abis ni

mummy_ayu said...

dah gie tgk cinderella dah? best kan..tambah2 yg frozen fever tu.. comel..

* yup.kami dah 3 kali dah ke Melur & Thyme tu..memang best. Kat KLCC pun ada kan..try la.

fazilzura said...

hamboi3... ni sakan Nye soping ni .. ala2 balas dendam

Nad MamaZN said...

mesti nayli suka tgk cinderella.. alamatnya, beli cd je la ni nnt huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...