Followers MamaTisya

Wednesday, March 25, 2015

jom naik Kete Kuda Cinderella versi Elsa Frozen


lps lepak pantai ptg tu...mlm tu kuar dinner kt area Pantai Batu Burok
lalu kt tepi pantai tu nmpk byk kete kuda ala2 cinderella ni
tp dlm gmbr ni aku snap 1 je la...mmg byk sgt la kete kudanye utk tarik pelancong yg dtg kn


tisya berkenan kete kuda cinderella yg ni sbb apa??
sbb ada elsa frozen tu...so aku p la tnye brp bayaran utk naik
dewasa rm5 bdk2 rm 3...round2 skitar tu 2 pusingan
pastu tnye tisya nk naik ke..die ckp nk naik tp sbb lpr , kami nk pegi dinner dlu
sbb blk pn mmg lalu jln yg sama kn..so lps dinner la nk naik nanti


byk kedai mkn kt area Pantai Batu Burok ni...tktau nk pilih yg mana
so kami pilih kedai yg tk rmi org..sbb mls nk tgu lama2 kn
nama kedainye G 13 Seafood


actually time ni aku dh rs tk sedap rs..mmg dh ada tanda2 nk demam


so ni je la dinner kami...nasi goreng udang, sup tulang, nasi goreng USA
tisya mkn nasi ngan telur dadar...air sirap bandung & tembikai
food die biasa2 je la...dh lpr abis jugak la
lps dinner konon2 nk singgah la tepi pantai nk naik kete kuda tu
sudahnye anak dara msk kete trus lena...penat sgt mandi manda siangnye tu kn
so tk jd la kami naik kete kuda tu

9 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Budak2 kalau nampak Elsa Frozen tu .. memang sukalah ye MT.. tapi dah tido pulak tak dapat naik.. sian dia :)

Nad MamaZN said...

tgk muka akak pun dah pucat semacam dah tu...

syawalsimpsons said...

frozen dan kakak mmg tak dapat di lepaskan

Eliss Mie said...

hari tu tak nampak pulak kereta kudanya, agaknya siang kot.hehehe. lama dah tak bermalam di ktrg..

mummy_ayu said...

wah..seronok la Tisya..
ah ah..pic ko last tu..nampak muka tak sihat. makan ubat n get well soon key!

Falsya said...

cantik betul kete kuda tuh..ala2 pwincess gitu..hehe

Kakcik Nur said...

Malam pertama kat sana nampak kereta kuda ni, tapi malas dah nak berhenti sebab En Sepet pun tak sihat...

LYAfrina said...

tmpt wajib klo ke KT...
tp x pnh pergi time mlm2.. comel lak api liplap kt kereta kuda

♥TheOnlyFarah♥ said...

bestnya..cantik la..boleh fefeeling princess gitu kan..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...