Followers MamaTisya

Tuesday, March 3, 2015

Lunch treat by birthday boy


kalo smlm aku update rezeki dr pemborong beras sabah
selang 2 ari lps tu rezeki dr pemborong beras sarawak plak
diorang ada meeting kt kl


so tmpt yg dipilih adalah Chakri Palace @ Pavilion
ni kali ke-3 mkn kt cni


dlu ngan ex bos aku pilih set 1
so kali ni kami try set 2 & set 3


actually ari yg kami mkn2 tu adalah birthday pemborong tersebut
so lunch aritu di taja oleh busday boy , yg dpn skali pki bj kemeja kuning tu...tq Mr Amirul


5 org minum soursop juice, 1 watermelon juice , 1 apple juice  & 1 mango juice


ok jom tgk lauk pauk yg penuh meja kami

menu2 utk set 2


kerabu mangga + betik


tomyam seafood kuah putih


ikan siakap stim limau


ayam pandan


sotong telur masin

kangkung belacan


menu2 utk set 3


miengkham...saper tk pernah dgr bole tgk link


king prawn tomyam kuah merah


ikan kerapu thai..kuahnye tu yg sedap


chicken with mango sauce


softshell crab with yellow egg

mixed vege

alhamdulillah kenyang smp mlm....mmg byk lauk
terima kasih Mr Amirul..smoga pjg umur, murah rezeki utk busday boy

5 comments:

syawalsimpsons said...

adoi semua menu ...buat saya telan air liuq la kakak

Wan Amira Wan Salleh said...

udahlah makanannyer nampak sedap, gambar besar2 pulak tu huhu

suezen said...

terus lapar tgk softshell tuuuu

Ezna said...

Ohhh softshell ni lama tak pekena kat homst....

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
sedap3
nak ikan stim, tompayn udang, sutun & crab boleh?????
he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...