Followers MamaTisya

Friday, March 13, 2015

MAS Golden Lounge Kuching Airport


time nk blk kl dr sarawak...flight kul 1pm
tp check out awal dlm kul 10pg



smp airport awal ..bos ajak pegi MAS Golden Lounge 
1st time merasa lepak kt MAS Golden Lounge sementara tgu nk boarding kn
slalunye yg amik seat business or first class mmg entitle la sbb diorang ada Enrich Card
and byk lg benefit lain if ada Enrich Card..so bertuah la aku dpt join sama :)


bos aku amik seat business class & ada Enrich Card
so stiap pemegang card bole bw sorg msk sini
tp kalo org yg tkde Enrich Card bole gk lepak sini 
cumanye kena byr la..mhl gk..tk silap rm100++
so rezeki aku la aritu kn sbb kt hotel pn xbfast


time aku smp tu tk rmi lg org...ruang tmpt buffet makanan



ni plak dessert 


ni je la yg sempat aku mkn..nasi tomato ayam masak merah
pastu desset ada caramel & kek pastu sotong tempura
view lebihkurang mcm bfast kt Club Lounge..tp kt sini lg beso la


selfie skit kt MAS Golden Lounge sementara tgu nk boarding
tq bos sbb bw aku skali lepak sini..bole la aku merasa skali mkn dlm ni kn :)
kalo tk, sure aku lpr sementara nk tgu mkn dlm flight:-p



time blk dpt seat tepi tingkap...mmg fav aku seat tepi tingkap
 tp tidak di seat emergency exit



ni slh 1 sbb aku suka dpt seat tepi tingkap, 
bole tgk keindahan awan yg berkepul22 ni


menu nye nasi putih & ayam kurma..pastu ada kek 



time ni dh nk landing kt klia


lega rs bila dh slamat landing....thn 2015 blum lg outstation naik flight
patutnye nextweek outstation naik flight tp xjd cz aku akan pegi naik kete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...