Followers MamaTisya

Wednesday, March 25, 2015

Good Morning Terengganu !


2nd day aku kena bekerja seharian
so moh la bfast dlu kn


kalo stay kt Primula Beach Hotel ni...wajib try nasi dagang ganu sedap ni


aku bfast ni je sbb nanti time event mkn lg kn


ni la event terakhir psl GST...kalini utk pemborong beras zon timur
tgal seminggu je lg menjelang 1 april bermulanya GST


aku wakil bos aku sbb die tkleh dtg...pucat lak muka aku ni
dh makin bolat ..mkn je kn


ni time morning break..meja VIP ni...menunya laksam



time break pagi tu sempat la jenguk 2 beranak ni kt swimmingpool jp
sakan la berendam kn...mama kj seharian so ayah la melayan anak dara sorg tu
lps bfast mandi smp berkilat dh bdn tu


time lunch plak dpt meja ngadap swimmingpool & pantai...nyaman je rasa
tgk la betapa panasnye cuaca kt luar tu


ni je la yg aku lunch....lps tu blk bilik rehat, solat jp
lps tu sambung kj smp ptg
tisya plak tnye...mama nak mandi swimmingpool lg
aku ckp..mana ada org mandi tghari panas2 ni
tgu ptg2 skit mama abis kj bole mandi lg
tp ptg tu tk mandi dh swimmingpool sbb aku bw lepak pantai

3 comments:

syawalsimpsons said...

seronok ke terengganu kan

Falsya said...

alamak..sago tuh sedapnyeeee...

seronok tisya dpt mandi pool..mau pasnie mama gie outstation nangis2 nak ikut...hehe

LYAfrina said...

untungla tisya leh ikut mama outstaion

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...