Followers MamaTisya

Thursday, April 30, 2015

Nasi Kak Wook Selera Wangsa Maju


dh lama aku dgr psl Nasi Kak Wook ni sedap...
padahal femes dr kampung ku di klate
tp aku ore klate mmg blk kampung tk pernah try pn lg nasi ni 
sbb blk pn time raya sethn skali mana sempat nk jjcm kn...lgpn time raya kedai tutup
so skarang kt kl pn dh byk org jual...yg aku tau femes Nasi Kak Wok JJ kt shah alam
blum smp lg sana..tgu la ada rezeki bole rs yg shah alam plak
ni kebetulan ada kt area wangsa maju so dkt ngan umh bole la try singgah



aritu pegi ari sabtu dh lewat ptg...so tkde la rmi org 


air yg special ada jagung susu & jagung special


ni la nasi kak wook...sedap..mmg kena la ngan slera kami
1 bungkus rm 4.50...order 3 bungkus...tp nasi nye tkde la byk sgt...
kalo tgh lapar 2 bungkus abis kot :)


aku minum jagung special, tisya milo ais, hubbyku limau ais


buka dr 8.30pg-5pm ..ari jumaat tutup
lokasinye blkng burger king yg dkt NZ tu


kalo nk lg detail sila tgk kt IG Nasi Kak Wok Selera Wangsa Maju 

7 comments:

eelobor said...

katanya nasi kakwook pun ada kat sri gombak jalan 1/10, dah cuba kat situ?

Nad MamaZN said...

nasi kak wook dgn kak wok sama ke? glemer dah kak wook/kak wok ni. aritu jenjalan kb pun xsempat nak jjcm.. tp kat sini pun byk dah caw nya..

Sura Mohd said...

semakin hari semakin glamer nasi Kak Wook ni kan..kaksura belum pernah merasa lagi..:(

Lea Ismail said...

nampak sedap je tu

- dieyana - said...

eh eh eh dah buka kat sini pula ya, suami biasa g beli kat platinum danau kota tu...dieyana berehi pulut paginya! ;-))

Sharinginfoz said...

not bad juga kat sini tapi saya lebih prefer ttdi shah alam

RAMIZAH ABDUL SHUKOR said...

Nasi kak wok kat sh alam mmg bes. Mmg addicted mkn kat situ. Kt wangsa maju x try lg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...