Followers MamaTisya

Wednesday, January 13, 2016

FAME MATTE LIP CREAM


lipstik ngan pompuan mmg tkbole dipisahkan...ada ke yg tk suka pki lipstik
jrg org pompuan tk suka kn...aku kalo tk pki lipstik sure pucat muka


ni aritu tgk IG Fame_Cosmetics dh start jual soft matte lip cream
so moh la kita order kn...lgpn lipstik pn mmg dh nk abis mmg dh plan nk bli baru


lastweek order, isnin smp....ada 5 color mcm gmbr kt atas tu
yg aku order fuschia, candy & nude




ni aku pakai color fuschia...kalo tgk dlm gmbr ni mcm pink kn
tp lama2 skit die jd pink pepel
mula2 pki die mcm basah2 lps tu die kering...tp bkn kering sgt la..soft matte gtu


gmbr bff aku yg atas tu dila pakai color nude, julia pakai color candy
yg gmbr bawah tu kiri color candy, kanan color fuschia



color tu rasanya ikut darah 
sbb yg belah kiri dua2 pakai fuschia tp lain kn color masing2
yg gmbr belah kanan dua2 pakai candy


bff aku smua try color sama aku fuschia
ada yg tnya color apa yg sesuai
korang kena test la bli sbb bila pki sure tk sama color kn




rm 29 sebatang tk termasuk postage
kalo bli 5 batang free postage
so aritu tnye la kt geng opis sape nk bli kn...pakat bli sama2
so 2 fuschia, 2 candy & 1 nude...dpt la free postage
kalo nk order sila tgk IG Fame_Cosmetics

5 comments:

idzwa kamaruddin said...

cantik!~

Chekgu Azrine said...

Xsaba kita nk order nude dgn party...

Azura Aziz said...

xsabar nk beli.. minat nude dan fursia ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

comeynya kaler dier////

Miss Moon said...

best kan
beli ngan member semua
boleh test semua kaler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...