Followers MamaTisya

Thursday, January 21, 2016

Murah tapi sedap faktor populariti Nasi Kak Wok




kalo murah & sedap pasti akan disebut2 kn....kalo mahal & tk sedap akan disebut2 juga :-p
nasi kak wok & bandung hijau tu menu utama  di Kedai Nasi JJ (KakWok) TTDI Jaya


ni ms 1st time aku singgah Kedai Nasi JJ (Kak Wok) TTDI Jaya
time aku up gmbr kt facebook ,
 ada senior aku komen katanye tokey kedai ni kwn sama tmpt study dlu
rupanye senior aku time study kt mara dlu
 tp tk cam muka time tu...ye la zaman study dlu muka lain skit..dh kawin ni berubah la kn
 kt blkng tu tokeynye yg tgh duduk tudung hitam bersama suaminye bj biru


tahniah liza & husband...smoga bisnes trus success....thn 2016 tk pi mkn lg ni
kwn2 yg nk try sila la dtg ttdi jaya seksyen 24 shah alam

utk info uolsss...aku dh pernah pegi mkn nasi kak wok byk tmpt 
diorang tkde kaitan antara satu sama lain tau
cuma nama je sama nasi kak wok tp bkn cawangan yg sama tau
skarang mmg rmi je org jual nasi kak wok ni..beza dr segi harga & sedap or tk je



more info sila tgk IG Kedai Nasi JJ TTDI

selamat mencuba utk yg blum pernah mkn Nasi Kak Wok

3 comments:

lieyalatif said...

aduhh tingin nak try amy...tapi kat shah alam le plak.... kene cari yg dekat2 sini jek laaa....ade 1 ari tu kat area putrajaya nie...not bad gak....

Suriaamanda said...

Terus teringin...nak ajak cik abe tu x tau la dia nak ke tak...

Nad MamaZN said...

bukan francais la kiranya ek? abes tu kak wok tu sape sbnrnya? hahaha!
nak pegi la esok..
asek kata nak pegi je
jadik ke tak taktau la tu.. huhu
harap jadik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...