Followers MamaTisya

Wednesday, January 20, 2016

#JadiSepertiSaya #BeLikeMe





lps femes psl JADILAH SEPERTI RASHID...smlm rmi dok up yg thru vonvon ni
mcm2 yg kuar...ni aku punya...jom tgk haha
bab ngan restoran & makanan mcm tau2 je aku suka JJCM and food review kn
tp rmi yg komen sbb tk amik gmbr makanan
dh kata food lovers...wajib la kn amik gmbr ngan makanan hahaha
kalo uols nk try...sila la...sronok bc kwn2 share mcm2 cerita


yg ni plak versi english :)
katanye yg RASHID tu ikut si BILL ni...
kiranya yg asal versi english ni la

saje suka2 time free layan benda alah ni :-p

8 comments:

idzwa kamaruddin said...

tak sompek nak main..hehehe..

CikLily Putih said...

hehehhehe kelakar lah mende ni

Cho Zila said...

Akakpun main gak kelakar tp cam betoi lak kali ini selalunyer tipu

Lea Ismail said...

tak sempat nak main.semalam tgok gak dekat facebook ramai yg dok share benda ni

Keladi Ubi said...

permainan apa..ni..hahahahah..lambat pickup

Azura Aziz said...

hahaha.. nasib sempat semalam try. harini dh kena block kat opis..

Julia Johari said...

hahahha julia pun cuba kak...untung rashid lagi femes dari meran hahahha

- dieyana - said...

hhahah, sama-'makan di restoran' ;-))

tapi kalau saya, rasanya 'vonvon' sindir saya kot, sbb kalau mkn kat luar mesti nk ambik gambar..hahha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...