Followers MamaTisya

Friday, January 29, 2016

KUEH @ Seksyen 13, Shah Alam



kelmarin geng mkn ajak try mkn sini
KUEH namanya ....apakah menu yg kami mkn kt sini...jom masuk ke dlm restoran


dh kata nama restoran KUEH...tentu la kueh tradisional yg di jual kt sini
ada byk pilihan ..harga seperti dlm gmbr...70sen - 80sen utk sebiji kueh


cyana tgh memilih kueh apa yg hendak di mkn


ni la hidangan lunch kami...5 jenis kueh bersama teh ais
tkkn lunch mkn KUEH je kn....mau kelaparan :-p



ok ni menunya..tp tk byk sgt pilihan


posing jp sementara tgu makanan lain smp


teh ais rm 5.50 each sedap kata pencinta teh ais


5 jenis kueh ada ketayap, pulut inti, lepat, tepung pelita & kasturi


hot lemon tea rm 7.00 


soto ayam rm 7.00...dila kata xbrp 


laksam rm 6.00..julia & zati kata sedap


roti jala & kari ayam rm 7.50
panas2 diorang menjala roti hehe..sedap juga ni

**air kt sini bole tahan mahal


dessert pn ada juga tp time pegi aritu tkde plak...
sbb aku tringin nk try dessert....sian aku aritu mkn seketul KUEH je iaitu tepung pelita
mau lapar kn...geng aku smua gelak sbb aku mkn seketul kueh je :-p


sempat lg posing kt motor KUEH


color kami mcm matching gtu ngan sign KUEH kn :)


more info bole view IG Kueh13

3 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Lunch KUEH jer memang lapor lagi MT..
Kena ambil sampingan macam Laksam dan Soto tu :)

Rizziela said...

menariknya

idzwa kamaruddin said...

aaaa best nyer laksam!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...