Followers MamaTisya

Thursday, January 28, 2016

Meehoon Celup yg sedap!!!!



meehoon celup fav aku ni ada perut muda & perut tebal
kalo blk klate mmg antara menu fav kt sana la aku cari 
kt kl ni susah juga nk jmpa yg sedap...nasibaik ada kt area umh kn


selain dr meehoon, ada tapau mee celup & maggi celup juga
kalo maggi rm 5.50, mee & meehoon celup rm 5
tp kalo nk campur perut smua tu rm 6


cili jeruk


slalu mkn kt kedai tp aritu tapau je sbb adik ipar aku pn ada dtg
menu fav lain yg aku suka kt sini pulut mangga
restoran ni kt keramat permai namanye Huzai Artis Seafood


korang pernah mkn ke mee/meehoon/maggi celup???

9 comments:

juelee said...

tak pernah makan tp ni dah share lokasi boleh la try. tq sharing

Eliss Mie said...

kat shah alam mcm susah jer nak jumpa mee celup. terliur pulak nengoknya.

Rinna said...

Pernah tengok kat kedai kelantan kat umah akak nie..tapi tak pernah plak nak cuba.. nampak cam sedap jerk.. :) Owwh kat keramat permai leh gi carik nie.. dekat je ngan umah kak ipar akak.. :)

Kakzakie Purvit said...

Kakak kalau visit anak kakak di Unisza ada satu tempat mee celup ini sedap
Sambal dia special tau - pedas tapi sedap hihi...

Lea Ismail said...

Dekat mana ni.macam best je mi celup tu

- dieyana - said...

perut muda (bulat) my feveret! ;-))

org Kelantan dan mi/bihun/kuetiaw/magi celup, berpisah tiada..hiihi

idzwa kamaruddin said...

amboiii mengancam nyer!~

Ayu Denira said...

Dekat pandan indah ada satu kedai kuey teow celup dia sedap sangat! Dah lebih 20tahun dah kedai tu. Kalau tak salah i kedai tu nama Jumina sebelah petronas.

eima said...

adoi sedap tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...