Followers MamaTisya

Thursday, January 14, 2016

menang Spend & Win Panasonic dapat Econavi Steam Combination Oven bernilai RM 2999



contest ni start sept lg..ada byk adiah tp aku tau pn dh last round
alhamdulillah masih ada rezeki
kena bli brg panasonic minimum rm 80 utk join contest ni
kena jwb soklan & jawapan yg tepat or terhampir akan di pilih sbg pemenang



ni antara adiah2 yg di tawarkan ikut weeks


syukur nama aku dlm list pemenang utk round 8
dpt Econavi Steam Combination Oven bernilai RM 2999

*kemenangan ke-3 utk 2016

9 comments:

lieyalatif said...

amy dan contest dan hadiah berpisah tiada heheeheheh

tahniah amy....murah rezeki...

syawalsimpsons said...

tahniah kak

AyuArjuna BiGoshh said...

best woo...
ayu pnh tengok chef demo..nampak complicated tapi menarik

Juls Julie80 said...

wahhhhh

jelesnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

hehehe..ape2pun tahniah sis.. hehe rezeki awl thn kan...heheh

el said...

bestnye uolsssss
jeles bertingkek2 ok haha

Mama Zharfan said...

besh giler! congratssss

Julia Johari said...

Murah rezeki mama tisya...julia rasa happy tau bila dpt kawan yg rajin join contest...julia tak rajin bab ni kak hehehhe...mudah-mudahan Allah murahkan lagi rezeki sis....tahun 2016 harap Allah makbulkan.

Azura Aziz said...

bestnya.. tahniah mama tisya...

eima said...

tahniah dear .... aku kagum !! wei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...