Followers MamaTisya

Friday, January 22, 2016

Hotel Puri Pujangga @ UKM Bangi


check in hotel 3.30 pagi lps dh setel p report kes accident aritu
hotel ni kt UKM Bangi...wedding adik ipar mmg kt hotel ni la
sbb majlis akad nikah pagi so FIL dh booking beberapa bilik utk yg nk stay hotel 


nmpk katil trus zzzz...penat bdn tk ilang lg sbb kepenatan psl accident aritu huhu
tisya mmg dh lena awal sbb die dh check in dlu lps rehearsal mlm tu
so die tido bilik ngan cousin die...connecting je ngan bilik kami


kalo yg family dtg dr jauh , nk antar ank2 ke ukm, bole la check in kt hotel ni
rate bilik tk pasti plak sbb FIL yg setelkan smua
more info bole tgk kt website http://www.puripujangga.com.my/


not bad juga la biliknya


bilik kami ada brg2 doorgift tetamu utk wedding 


walaupun penat dgn kejadian accident...tp gigihkan jua bgn pg 
mmg tk cukup tdo sbb tk brp lena nk tdo...mata pn merah je tu...huhu



jarang2 berbaju kurung...kita selfie skit

6 comments:

Nad MamaZN said...

menarik hotel!
akak pun cantek. cam perempuan melayu terakhir :)

Falsya said...

Hotel tuh not bad sgt..terjaga..;)

Mamatisya sebenarnye lg elok pakai shawl lilit2 gitu..hiksss

Mama Zharfan said...

time ngajar kat UKM selalu lalu kat hotel ni tp tak pernah masuk pun..cantik gak rupanya kat dlm tu

syawalsimpsons said...

CANTKIK BAJU AKAK

Sharinginfoz said...

not bad juga hotel ni

Ibu Lala said...

Cam pengantin dah amy ni. Dr baju henbeg smpi tudung sume cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...