Followers MamaTisya

Monday, June 27, 2016

Koleksi Jubah Raya, Baju Raya & Shawl Raya dari SWEETHEART

salam uolsss....arini dh 22 Ramadhan....cpt rasanya ..tklama lg Syawal menjelang...mcm mana persiapan raya uolsss. So, bagi yang masih mencari-cari kat mana nak dapatkan jubah, baju & shawl utk raya nanti tanpa perlu berasak-asak dikedai , boleh tgk Koleksi Fesyen dari SWEETHEART


‘SWEETHEART’ telah dipilih kerana ianya amat relevan dan sesuai dengan cara jika kita ingin membeli sesesuatu barangan untuk kegunaan sendiri atau seseorang yang tersayang, maka maksudnya begitu dekat di hati.

‘SWEETHEART’ bermaksud ‘buah hati’@ orang tersayang. Sinonimnya, kami ingin melihat jenama dan produk kami menjadi ‘SWEETHEART’ atau ‘buah hati’ para pelanggan. Lagipun nama SWEETHEART tu sangat ‘cute’ dan mudah untuk diingati.

Di bawah label SWEETHEART terdiri daripada:


  • ‘SWEETHEART’ (Shawl & Tudung 2 muka), ‘
  • MIRABELLA’ (Baju Kurung Moden),
  •  SALSABELLA (Jubah Wanita) 
  • ANDALUSIA (Jubah Lelaki)



Jubah wanita SALSABELLA  menyediakan kain bercorak Heavy Dull Satin Ombre; Como Crepe; & Italian Monaco.

Jubah lelaki ANDALUSIA menggunakan fabrik Italian Paloma; Italian Heavy Valentro; Cotton Hand Woven; Italian Monaco; dan Italian Valentro Uomo yang agak ringan, sejuk dan warna yang terang sesuai masa kini. 






Fabrik Baju Kurung Moden menggunakan material Satin Pucci yang bercorak ekslusif. 
 Baju kurung moden MIRABELLA mempunyai 5 warna pilihan.


Fesyen Jubah lelaki ANDALUSIA ini ada sedikit kelainan seperti ‘piping’ pada hujung tangan, butang jubah dan kolar jubah, itu yang membuat sipemakainya kelihatan hebat, bergaya dan eksklusif. Harga Jubah ANDALUSIA  iaitu RM149 ,boleh didapati size daripada S hingga XXL.





 Harga Jubah Wanita Plain iaitu RM149. 
Harga Jubah Wanita Two Tone iaitu RM169. 





 Harga yang ditawarkan iaitu RM239, boleh didapati size daripada S hingga L. 




Untuk fabrik tudung menggunakan kain Jameela Crepe @ Bubble Crepe; Chiffon Crepe; Chiffon Sakura dan Chiffon Georgette.

Tudung Koleksi SWEETHEART didatangkan dalam dua (2) rekaan dahulu iaitu shawl dan instant shawl dua muka (konsep tudung 2 muka) ‘free standard size’ yang menjadi ‘favourite’ dikalangan wanita berhijab sekarang ini, dan boleh didapati dalam beberapa warna-warna natural, terang dan pastel. Harga instant Shawl : RM49 & Harga instant Shawl 2 muka : RM59




Untuk maklumat lanjut anda boleh melayari,



Penjualan adalah secara dalam talian @ online 
dan juga menerusi butik Vendor ‘Nanano’ 
yang terdapat di Lembah Klang untuk permulaan ini.

4 comments:

Julia Johari said...

cantiknya...terkenan dengan jubah salsabeela tu haihh mata ni asyik nak terkenan je kan hahaha

idzwa kamaruddin said...

haaa cantik nyer !!

Norliza Nordin said...

Cantikkk

admin said...

serius lawa sangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...