Followers MamaTisya

Monday, October 17, 2016

Gerai No 3: Kak Jat Ikan Bakar Jalan Bellamy




lama giler tk dtg mkn ikan bakar jalan bellamy belakang istana ni
jumaat lps naik UBER, lajuuuu smp sini dr glenmarie :)
kt sini ada 4 gerai xsilap tp yg slalu pegi gerai no 3 Kak Jat ni la



tk pernah tk ramai kt gerai no 3 ni....tgk tu pjggg org tgh q tgu ikan bakar ni



lpr balik tgk gmbr ni



hah nmpk tk panjang btul...kt sini kalo lambat ..
.mmg abis la ikan bakar tu..so disarankn dtg awal
aritu aku tgk jam dlm 1.15pm dh abis smua 
aku aritu dlm 12.45 smp...



ni harganya

menu kami ikan cencaru bakar, ikan keli bakar, 
sotong bakar, nasi putih 2, sirap bandung & sirap selasih
total smua rm 40 tk silap



ni la orgnye yg bw aku dtg sini...TQ Za....
baru je kenal tp mcm dh lama kenal
last aku dtg mkn sini feb 2015
hah lebih sethn xdtg sini...puas rasa mkn aritu



pastu Za siap tapaukn cempedak goreng..semerbak bau


actually Za dtg pickup homemade frozen food kt opis aku
pastu dh alang2 tu moh ler lunch sama...ZA mmg wat part time UBER
tu yg die ckp dekat je shah alam -  ikan bakar bellamy
anyway tq skali lg ZA

7 comments:

Raihanah Ahmad said...

ish seddap la pulak. teringin nak cuba

Zie Azi said...

pernah makan sini, memang sedap ikan bakar dia..

Ann Ishak said...

ye la, saya pun lama sangat tak jejak ikan bakar dekat bellamy. suka datang hari sabtu je, itupun ramai orang jugak kalau waktu lunch hour

Amanda Suria said...

SA selalu gak makan kat kedai kak jat ni..lagi satu yg best yg gerai seri melaka tu..boleh tahan gak

idzwa kamaruddin said...

aduhhh tak pernah sampai walaupun dekat ...

LYAfrina said...

mmg meriahlah..besar2 ikan dia ...

Julia Johari said...

akak...meriah yer ikan bakar tu semua wahhh tetiba lapar terus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...