Followers MamaTisya

Wednesday, October 12, 2016

wordless wednesday #319


tringat zaman mIRC dlu2...sape masih ingat nickname...sila2 update
aku dlu guna nickname ERRYNN...mmg kalo kt forum ke atau yg berkaitan ngan alam maya
mmg guna nick tu smp skarang kalo ada yg panggil aku ngan nama ERRYNN 
mmg tau org tu kenal aku thru online:)
kata amik course IT..wajib la tau psl chatting hahaha...
giler la dlu2 suka lepak cyber cafe layaan chatting...zaman study mara dlu aku stay hostel
so mmg zaman tu rmi la geng layan chatting ni kn
sanggup waiting list sbb nk tgu turn kn...paling mhl rm 6-8 sejam xsilap
pastu jmpa yg rm 2.50 sejam kemain chatting smp awal pg haha
a/s/l please hehe...sape yg xtau mmg bkn kaki chatting haha
utk yg tktau a/s/l tu maksudnya nk tau umur, jantina and lokasi
age/sex/location kira pengenalan diri la
tp ada juga yg br nk chatting die rply waalaikumsalam..sbb ingt a/s/l tu assalamualaikum  :-p



bertemu jodoh thru chatting :)
 nanti la bila ada masa aku update kisah cinta cyber kami hehe
mcm tk caya juga cinta cyber membawa ke jinjang pelamin :)

8 comments:

lieyalatif said...

laaaaaaaaaaaaa alkisahnye...ye ke amy ekekekekeke...ye2, lieya pun sempat merasa zaman mirc tu...sanggup pi cc nak chating mase tu...ye dulu takde notebook sendiri .... lieya plak pakai nama puteriadiwarna hahaahahahaha...bile ingat2 mcm kelako plak...

Norliza Nordin said...

dah lupe dahh hehhe.. sbb rasenye main tukar2 name.. hahahha

eima said...

wahhhh ... hebat cinta tu ...

aku tak de nick name sbb bkn kaki chatting dan xde acc mirc pun ....
aku kenal YM je

Fieda Zan said...

laaaa ... kuat main mirc jugak yerrr

Ann Ishak said...

pernah sangkut jugak dengan sorang mamat ni thru mirc tapi tak berjodoh :p

Rinna said...

Wahh nostalgia nie..dolu mmg suka chatting nie.. siap ada room sendiri. Dolu2 guna nick RinnaManja atau Rinna1 hehehe.. Dolu2 rajin gak join gathering.. Room weols dulu Jom^Veteran.. heheh

Julia Johari said...

zaman mirc tu sweet kahkahkahkahkah....julia punya nick name julia apa ntah lupa kahkahkah...adoiiii teringat moment terobek habiss...phewittttt romantik tau korang...

el said...

hahahahaha mmg kenangan lah mirc ni
samalah dulu study pun kaki chatting gak
ada satu lab tu spttnya tuk student2 buat research
tapi kitorg g buat research chatting
bergelak sakan lah dlm lab tu..dari pagi bw ke tghari bw ke petang malam pun snggup beratur..free la katakan hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...