Followers MamaTisya

Friday, October 7, 2016

hilangkan stress @ Manjakaki Foot Reflexology & SPA



dlu aku ingat Manjakaki ni utk massage kaki je...aritu tgk nana pegi katanya massage bdn
mmg aku lama tk ke SPA...last pegi bln 5 lastyear 
mmg nk pegi cuma xde masa sbb kebanyakan SPA kena booking
so kt sini tk payah..just walk in je...best btul..anytime je ko rs nk massage trus je pegi
tgh stress pn dpt massage camni, legaaa seketika


ni masa bln 5 aritu aku pegi...actually masa tu aku demam
rs mcm lemah sgt...nk2 kj pn tgh stress masa tu handle project
so moh ler kita p massage kn...legaaaa rasa sbb lama sgt tk ke SPA


ni kali ke-2 vkend aritu...tiba2 aku sakit belakang...
kebetulan hubbyku nk cr brg kt Aeon Big
tp die pn nk join juga massage bila dh smp sini...over sgt kn
aku spt biasa amik body massage..hubby plak foot massage


ni antara pakej yg disediakan
aku aritu body massage 1 jam rm 53
hubbyku foot massage 40minit  rm 32

ada byk outlet juga..yg aku pegi ni kt Aeon Big Wangsa Maju
more info bole klik link:

3 comments:

E'in said...

mcm best je ek.. e'in tak penah pegi spa2 bagai nie sume.. huhu

Sue Bee said...

sesekali manjakan diri kat spa memang best

Julia Johari said...

Murah tu kak...body massage only Rm53 woww...mcm tak percaya boleh dpt harga semurah itu...julia pun kekadang lenguh kaki...rasa nak pi urut nanti kat sini..tq review murah sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...