Followers MamaTisya

Tuesday, October 4, 2016

Kafe Hayaki @ Seksyen 13, Shah Alam




aritu bff aku bw lunch kt Kafe Hayaki kt seksyen 13 ni
mula2 aku ingt restoran jepun sbb nama "HAYAKI" mcm jepun
rupanya restoran ni menu kelantan


ni ada set nasi ngan air


kalo tkmo set bole pilih menu lain...byk juga la menunya..western pn ada


dessert & air pn byk pilihan


ni menu kami ..aku mkn nasi kukus hayaki rm 9.50
julia mkn nasi lauk ayam goreng rm 7.20
aku minum air jagung rm 4.30
julia minum teh ais rm 3.90


gmbr wajib ngan makanan
menu aku tu kuah ngan sambal bole tahan pedas

restoran ni byk juga cawangan...try la google...buka 24 jam

4 comments:

Julia Johari said...

Banyak kali jumpa restoren nama hayaki ni sis...rupanya menu halal hahaha adoyaiiii lepas ni kena survey terus dulu kan...tak leh teka2 kedai halal ke tak ye dok...adoii sedap2 semua

wahida said...

uiiiii sedakknyaaaaa...dah la puasa ni...paling tempting dengan nasi kukus tu...arghhhh...

Amanda Suria said...

Nampak sedap tu..kena cari la lepas ni

Azura Aziz said...

air jagung tu.. meltingnya ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...