Followers MamaTisya

Tuesday, October 25, 2016

Redeem tiket wayang free


lps dh abis mkn western...kami layan wayang..
port baru GSC kt Quill City Mall..slalunye kalo GSC pi pavilion or one utama
kt sini tk rmi org..syok tgk wyg sini..parking pn senang


october kn birthday hubby..so die kn members Golden Screen Cinema
dpt la 2 free tiket wyg sempena busday...
saper nk tiket free mcm ni, sila register jd member GSC dlu ye
sbb free dpt 2 tiket..tisya punya kena add on 
tisya nk tgk Trolls tu..blum lg...nov nanti br start movie ni



kalo tiket free ni kena pilih cite yg ada tanda *
so ada 2 cite je yg available...kitorang pilih citer
MISS PEREGRINE’S HOME FOR PECULIAR CHILDREN
mcm ada misteri juga la cite ni

Sinopsis:  

When his beloved grandfather leaves Jake clues to a mystery that spans different worlds and times, he finds a magical place known as Miss Peregrine's School for Peculiar Children. But the mystery and danger deepen as he gets to know the residents and learns about their special powers - and their terrifying enemies. Ultimately, Jake discovers that only his own special peculiarity can save his new friends



lps dh abis wyg..ankdara tu nmpk tmpt main2 ni



ada rezeki nanti bole bw main2 kt Sim Play City ni

7 comments:

Husna Rahman said...

suka fantasy movie like citer kanak2...lg2 yg colour terang menarik..ilang stress tgk movie..

nayfatimah rasyid said...

sesekali kena manjakan diri tengok movie and jalan-jalan kat mall ;)
ofcourse lah time birthday kan .

Bro Framestone said...

Nak sangat tengok cerita nie.

Amanda Suria said...

Akak nak sgt tgok citer ni tp anak dara dh besar panjang..

idzwa kamaruddin said...

best eh..nak tgk la pulak..sml mtgk trolls

ztie said...

eh sy ada mbo dengan tgv jer member. tak tau pulak gsc ada member. diorang tak pernah bagitau. ada kah ke apa eh? sbb selalu pegi takde pulak diorang bagitau apa2 nak kad ke apa. huhu. rugila pulak. birthday month jugak ni. tgv dah redeem dah ehehe

eima said...

best .... lama tak bw anak tgk wayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...