Followers MamaTisya

Saturday, October 1, 2016

Promo RM 1 untuk Kopi Tarik & Nescafe Tarik ...jom beli


hah aku mmg pencinta Kopi Tarik Wonda...pastu geng share promo rm 1 start 26/9 aritu
gigih la pegi 7E cari tp ada 2 tin je kopi tarik..yg perisa lain byk
nmpknye mmg rmi peminat Kopi Tarik Wonda...ssb asal pegi je 7E sold out, frust !!!!
yg nescafe tarik promo rm 1 br start smlm 30/9


ni smlm aku borong smua yg ada dlm peti ais...hehe
dpt 4 tin nescafe tarik , 14 tin kopi tarik
rege biasa rm 2.85..bila ada promo rm 1 ni..mmg cergas la terjah 7E kn
actually limit 3 tin per customer tp if nk bli byk kena wat resit asing2
certain 7E tk bg...nasibaik rezeki aku smlm dpt gk borong byk
kwn aku siap ada yg dpt bli berkarton lg syok


kopi tarik vs nescafe tarik.....kopi tarik tetap win di hati...
nescafe tarik ni baru je lg...korang dh try ke???

kalo nk dpt promo rm 1 ni...esok 2/10 lastday tau....
promo sempena hari kopi antarabangsa...
lastyear pn sempat bli juga tp time blum ada lagi perisa kopi tarik....so aku bli mocha

5 comments:

ztie said...

First time try minum ni ari tu. sedap jugak kan. haha.. dulu ingat biasa2 jer rasa dia.

Eyma Balkish said...

Seronoknya kalau ada promosi macam nie selalu..

LYAfrina said...

sesuai utk coffee lovers..
mmg berbaloi memborong nih

Nooriah Abdullah said...

Salam singgah mamatisya
Kaknoor pun pencinta kopi tpi kopi tarik ni belum pernah try Lagi mesti best kan

Julia Johari said...

Best bagi peminat kopi...julia suka gak minum kopi tapi jarang2 sekali minum...tp tak borong masa tau promo ni...nak bagi laluan peminat kopi beli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...