Followers MamaTisya

Thursday, October 13, 2016

Rempah Ayam Mandy AL-HEXA


sebelum ni aku pernah tgk rempah nasi mandy yg dlm kotak
yg dlm botol camni tk pernh tgk...hubbyku bli kt giant katanya


"Ayam Nyirok" pn bole hehe...hubbyku masak nasi arab ayam mandy lg
ni kali ke2 die masak guna periuk noxxa..
tp kalini die guna rempah ayam mandy..yg 1st time dlu tkde guna rempah
aku bila ntah nk try masak menu ni... hehe

7 comments:

Raihanah Ahmad said...

senang nak buat nasi arab sekarangni, ada rempah siap

Chekgu Azrine said...

rajinnya suami amy masak ye...alhamdulillah
nampak sedap sangat nasi mandy tu..nanti boleh cubala

eima said...

menarik nanti boleh cari ari tu mil beli rempah dlm plastik tu not bad la ..sedap juga ... tp nk masak tu kena ramai ahli br leh masa klu x tak abis

Norliza Nordin said...

cam sedap je ni.. :)

Julia Johari said...

mudah kan sekarang siap ada paste dah tinggal nak tanak nasi letak dalam noxxa...best yer noxxa ni rasa nak grab la satu...agak2 dah murah ke sikit harga dia hehehe

el said...

bestnya...tak pernah wat nasi arab lagi

Nad MamaZN said...

selalu masak guna rempah kotak je.. xpenah jumpa yg botol lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...