Followers MamaTisya

Wednesday, October 5, 2016

#Sayajual #HomemadeFrozenFood


alhamdulillah dh sethn aku buat bisness Homemade Frozen Food
actually bkn aku yg buat...aku just tlg mama aku je dr segi marketing & amik order
yg buat kuih sape lg kalo bkn mama ku
alhamdulillah stiap minggu order masuk...kdg2 ada terpaksa tolak sbb dh byk sgt
lgpn skarang mama aku yg buat sorg..dlu adik aku yg bongsu ada juga tlg
since adik aku dh masuk uitm, papa aku la tlg2 plak



okla uolssss...meh support bisnes aku ni...jom follow IG https://www.instagram.com/homemadefrozenfoodtsg/
kwn2 yg rasa nk order , bole whatsapp tp maaf tkde delivery ye


7 comments:

Amanda Suria said...

Ala..baru nak tanya ada delivery ke x..

idzwa kamaruddin said...

nanti saya nak singgah beli sebab setiap minggu saya memang ke taman sri gombak tu.

Azura Aziz said...

wah tahniah dah ada ig sendiri.. huhu bila kita nk dpt rasa ni ;(

el said...

alhamdulilah..seronok tgk uols jual homemade frozen ni

Chekgu Azrine said...

ok.nti blh order nak jmpa mama tisya sekali..b

nor azman said...

Tahniah2

cik chinta said...

oh..xle pos la ni kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...