Followers MamaTisya

Monday, December 13, 2010

blur pg ni


setelah cuti lama..rs mcm blur jp pg ni
mcm la cuti lama sgt padahal br 2hari + sabtu & ahad
so total 4 hari..lama la jugak kn :-p
mayb sebab demam + pening2 tu yg jd blur skit
byk plak kj pending...so aku setelkn kj dlu
then nanti free aku update entry mcm2 ye
byk entry dh queue dlm draf.....tgu ms nk publish je


**utk peserta "KORANG NAK TAK??"
sila semak senarai nama anda
jika ada yg tertinggal sila inform
yg mn aku dh highlight soh btulkn
aku bg ms smp 1.00 pm 13 dec 2010
if no feedback so automatic disqualified





8 comments:

  1. aku tak blur pgi ni.
    tpi nak membuang jer..
    adeiii!

    ReplyDelete
  2. heheheh..kang tengahari kang ok la balik tu..aku kt umah lg hah ;p

    ReplyDelete
  3. ari ni boring sebba semua kawan cuti tinggal kita sowang2, wah dah siap entry ek samalah kita malam tadi tegar siapkan entry auto

    ReplyDelete
  4. dah cihat dah? tak pe..pelan2..hilang la blur tu...

    ReplyDelete
  5. ala amy mana pi entry jumpa budak setan tu nak negok...hooo...ho....

    ReplyDelete
  6. Yeay ! na da ade dalam senarai!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...