Followers MamaTisya

Tuesday, December 28, 2010

hasil nukilan TISYA


hah cuba korang tgk gmbr tv ni??
sure tk nmpk kn...
actually kt tv tu ada hasil nukilan tisya
apa lg kalo bkn conteng2
die guna krayon

nk lg clear tgk hasil nukilan tisya
sila klik gmbr tv tu

tp bila dh psng cartoon BARNEY ni tk nmpk sgt

ni la anak dara sorg ni, demam2 pn tetap maintain peace
nasibaik la hasil nukilan tu kt tv kecik
kalo wt kt TV LCD, sure kena ngan nenek nye:-p
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

b4 ni tisya tunjuk hasil nukilan kt tgn die
time ni umur tisya 1thn 9bln

hah kasi zoom skit :)


**selain tgn....kaki,sofa, lantai pn die conteng
paling tk tahan katil vantage umh mamaku pn die conteng:-p
hah ank korang ada tk tunjuk hasil nukilan kt tmpt2 mcm aku ckp tu???




17 comments:

  1. sama cam balqis la tisya ni kalo dapat conteng sampai ke tangan cuma balqis tak suka conteng dinding, sib baik la kalo tak dah macam2 lukisan yang diilhamkan nya

    ReplyDelete
  2. hahahahah adeiiiiii....haih la tisya..maunya bankrap mama awk main conteng2 kt tv..bygkan klu dia buat art kt kete ko..hahahah:p

    ReplyDelete
  3. leh la geng ngan Ian..ari tu dia conteng kaki dia dgn magic pen..jenuh aku sental..sekarang semua aku sorok kecuali pencil jer..

    ReplyDelete
  4. hehe..sdapny dia conteneg2..kreatif sungguh..

    ReplyDelete
  5. ade umar dulu..tp kejap jela die kemaruk conteng, skg adek die plak, huwaaaaa

    ReplyDelete
  6. HAHAHA ni parah dah ni
    nukilan sampai kt tv
    damia bese la nukilan kt tangan tu mgm selalu
    kt dinding2 tu pon biasa...kdg2 tu ada ke kucing pon dia nk conteng hahaha..xde keje sunggoh kelebek kucing conteng ngan pensel seb baik pensel mana lekat

    ReplyDelete
  7. kreatif..hihi..tapi budak2 memang mcm tu kan..eisya pun pernah lukis kat tgn..tapi now since dah beli board lukis utk dia,dia tak conteng mana2 lagi..

    ReplyDelete
  8. ahahahahha.memang sangat kreatif..so far aleesya tak pernah lagi conteng2 tangan dia atau dinding, serius, kat dinding memang langsung tak der hasil contengan...

    tapi ayyunie ni lain sikit...dia pernah gak conteng kat tangan..pas cakap kat ayyunie.."yakkk dirty lah, tak der org nak kawan ngan ayyunie", terus dah tak conteng2 kat tangan...

    ReplyDelete
  9. superb kreatif...pandai tisya bereksperimentasi :)

    ReplyDelete
  10. samalah wei
    huhuhuh
    ko thu..
    rumah aku penuh dah setot conteng dah..
    ekekekkeke
    kat skrin komputer jgn citer arr
    tak cukup dgn tu
    kat tmpt keje pun dia tibai conteng
    ekeke

    ReplyDelete
  11. anak saya skrg ni suka conteng dinding rumah...kdg2 x prasan masa bila dia conteng...alih2 kita tgk dah ada kene conteng...masak lar nanti nak kene cuci sbb rumah sewa huhuhu

    ReplyDelete
  12. seni tu kakkkk..haha sama lag sgn mirza..hbs dinding rmh nanny dia kena conteng..aduiiii

    ReplyDelete
  13. mmg budak2 camni kan... kalau irfan skrg.. mmg kaki conteng.. tp xpakai kaler.. dia pakai kunci.. abis dinding calar balar... tensi2

    ReplyDelete
  14. amboiii,tak cukup buku tuh kak amyy!! kene beli buku banyak lagih!

    ReplyDelete
  15. hahaha...bdk2 mmg suka conteng....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...