Followers MamaTisya

Thursday, December 23, 2010

HARRODS @KLCC


tujuan ke HARRODS @KLCC ni bkn saje suka suki nk msk ye
slalu aku ke KLCC pandang dr luar je butik HARRODS ni
mcm segan lak nk msk kn....
ye la certain butik ni cthnye mcm butik LV, COACH, GUCCI
korang berani ke kalo suka suki nk msk
dh la siap ada GUARD lg
nanti kalo msk, org tgk atas bawah
and dlm ati berkata ....
"bdk ni ada ke duit nk bli brg2 dlm butik ni :-p"
padahal tktau org tu byk duit :)
tp aku tk pernh msk pn....so lebih baik tgk dr luar sajork

b4 smp butik HARRODS , aku dh ckp kt bff aku
segan plak nk msk HARRODS, kalo tkde org
yela tmpt mhl kn...
nasibaik time kami smp tu tgk rmi org
so tkde la segan sgt
so trus mencari 'sesuatu'....
disebabkn mcm riso org dk perati je gelagat kita
almaklum ler 1st time msk butik mhl
so aku tk jmpe apa yg di cari:-p
nasibaik bff aku yg nmpk 'sesuatu'
so die panggil aku ke tmpt itu :-p

nanti aku citer lebih details pls 'sesuatu' ini :)
aku tk bli tp dpt..best kn :) saper yg baik hati bg???
dh la mhl...6 pcs = rm15 tp aku dpt FREE :)
next entry aku citer ye, saper yg bg
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

tp kn bila aku berada dlm HARRODS @KLCC td,
aku dk feel2 tgh shopping bersama MZ kt HARRODS London
wah smp gtu skali....PENGARUH BLOG gk ni :-p
yela kn aritu MZ citer die bw niece die p jln2 HARRODS London
so konon2 aku join sama depa p HARRODS @LONDON bole gtu:-p
tp apakan daya smua tu hanya dlm mimpi je kot..berangan :)

even aku msk HARRODS @KLCC tkde bli apa2
tp pernh gk rs brg2 dr HARRODS
pemberian FIL & MIL aku time depa p LONDON last year


and MIL plak bg wallet harrods...


merasa la jugak brg dr HARRODS...
nk bli sendiri kena pk byk kali :-p


**yg aku tau brg2 kt HARRODS @LONDON lg murah
kalo compare HARRODS @KLCC


16 comments:

  1. ooo...macaroons rupernya..hikss..sbr je aku...hahaha...

    dpt gk merasa brg HARRODS tu ek..hehe

    ReplyDelete
  2. chait! dh salah lah tekaan kuuu..hhehehe

    ReplyDelete
  3. waa seronok kan .. kalau x dpt beli dpt masuk usha2 brg punn ok dah dik .. heheh

    tuu dpt jugak brg dari harrods .. ok lah .. merasa jugak :)

    ReplyDelete
  4. aku sekarang nie kena alert dengan setiap en3 ko....eheheheh

    ReplyDelete
  5. wooooo..merasa la jgk brg dr harrods..nape org dok gila sgt ngn harrods ni yek..haih..

    ReplyDelete
  6. hehehe kita kalo butik mahai takut nk msuk... segan pon ada..yela xmmpu nk beli..hahahaha

    *merasa jgk brg dr harrods w/p xdpt p london kan..hihi

    ReplyDelete
  7. wah..best gak tu...aku pun lum pernah masuk lagi..lama tak gie KLCC...

    ReplyDelete
  8. klau sale murah gile..aritu up to 70%..

    ReplyDelete
  9. oo kt situ ek ada macaron tu
    pasni bole la terjah hehe
    tingin sgt nk rasa

    ReplyDelete
  10. Malaysia TAX nye mahal.. hehehehe

    oo..cari benda manistu eh...hihi

    betul2..kalau butik mahal2 ni tgk dari luar jela..segan nak masuk..hehhe

    tau dah dalam purse tak berduit

    ReplyDelete
  11. tau dah nak cari aper ..hahahaha..

    ReplyDelete
  12. eli lagi la x ajin masuk tempat mahal..harrods pun x ajin dgr hehehe lagi jakun

    ReplyDelete
  13. nasib baik aku leh kawal dri dr membuat per2 pembelian kat Harrods smlm...wpun ada yg berkenan kat beg harrods tu, leh lah kawal diri heheheh...yg penting dah masuk dah harrods..kalau idak pandang dr luar je..

    ReplyDelete
  14. thanks for this entry...memang kalau kat KLCC me segan nak masuk heheh kat London sbb semua pun tourists kan..best tau shopping kat Harrods London--jgn lupa yer, masukkan dlm schedule hehheheh

    ReplyDelete
  15. hihi..best gle!!!dpt gak brg dr harrods nie sis..hihi...

    ReplyDelete
  16. wah mahal tu kan, amy tak pi ikut ke pi oversea

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...