Followers MamaTisya

Wednesday, December 15, 2010

kalo tk buat mcm RESTORAN sendiri, mmg tk sah geng BFF ni :)


aritu time aku lunch ngan PENGAPIT
aku snap view decorasi je kn
so kalini p ngan BFF, mmg spt biasa buat mcm restoran sendiri :-p
sila jgn bosan tgk kami yg suka posing2....

byk2 gmbr, aku paling suka yg ni cz ala2 capture dr DSLR
padahal guna camera kecik Panasonic LUMIX sajork :-p



MODEL KL.International.Motor.Show :)






jom naik tingkat atas plak
membelek2 brg2 yg dijual....






smua gmbr bertiga, aku SET TIMER





26 comments:

  1. heheh mmg betoi2x byk sgguh gmbr.. suka tgk kwn k.amy yg baju turqoise tu.. lembut je wajah dia comei.. hihihi

    korang boleh menang award ratu posing ni.. tgk tk pkai dslr pon gmbr cantik ape.

    ReplyDelete
  2. memang la cantik2 gambar nie...walaupun x pakai DSLR gambar tetap nampak menarik...kat full house kan...

    ReplyDelete
  3. meletoppss ar tempat ni.. cantik sangat lor

    ReplyDelete
  4. kawaii
    sungguh sume gmbo
    lumix?
    mmg cam dslr dia punya gambo

    ReplyDelete
  5. ehh.. benda2 pameran kat sini diorang jual ker??

    ReplyDelete
  6. boleh mng award ni..the most fotogenik bff... :)

    ReplyDelete
  7. wah..meriah la korang berposing..

    ReplyDelete
  8. #literally, adorable, precious, lovable, or innocent
    word asal dia kawaisa,jdi bile modern kan jdi kawaii
    selalunya tuk benda atau perkara yg cantik dan hebat mcm
    entertainment, clothing, food, toys, personal appearance, behavior, and mannerism.
    tapi dlm entry ko tu gambo,tmpt,org dan gmbonya kawaii sungguh!
    huhuhuhu.

    #japanese word.

    ReplyDelete
  9. hahaha...mmg kaki gambar nih...
    caya lerr...

    ReplyDelete
  10. terbaeeekkk la mamatisya! :)

    ReplyDelete
  11. cantek2 gmbr cm guna dlsr la ye...sm la aku pon camera panasonic lumix gk..hehe..

    bila ku nk smpi ni..hehe

    ReplyDelete
  12. mmg cantek wey
    deco kedai tu aku suke la
    gambar ko pn berkualiti
    ecewahhh

    ReplyDelete
  13. ni pi makan ke pi ambik gambo..hahahhaha

    ReplyDelete
  14. semua pun kaki posing ni..and bj sama theme tu! nice!!

    ReplyDelete
  15. ni full house kat ne mama tisya?hee

    ReplyDelete
  16. amboi kak! bukan main sakan lagi bergambar!! mmg nampak sgt2 CLOSE!!

    ReplyDelete
  17. Wah.. Nice picture. Suka Azie tgk..
    Jom join green contest kat sini
    http://sitynazueharosly.blogspot.com/2010/12/green-contest-by-gadeschermin.html

    ReplyDelete
  18. amboi2 sakan berposing haaa
    tmpt punn cantik2 deco dia kann ..
    kat mana nie dikkk
    seyes cantikk lahh :))

    ReplyDelete
  19. ohh..
    igt kat sunway pyramid..:)
    tu pelik sbb ada laman kat luar yg cntik tu..hee

    ReplyDelete
  20. 1)eh ni restoran ko gapo ni?
    2)mai shopping ko shooting ni :P
    3) lawa la kedai tuuuu

    ReplyDelete
  21. hahaha...mmg dasat korang conquer kedai tue..cantik pic..:D

    ReplyDelete
  22. lawa sungguh kedai tu..semua putih jer..

    amboi..mengalahkan model bertauliah ni...suka betul sedondon yer

    ReplyDelete
  23. wooooo mmg mcm umah sdiri..dasat korang yek..pedulik la kan..demi nk masuk blog..hehe..best shooting kt sini..

    ReplyDelete
  24. wah..rajin jg sis nie amik pic..sgt byk!siap set timer lg nie!hihi..nice2..

    ReplyDelete
  25. byk rupanya gambar kita ber3 yer..dasat tul...mmg wat mcm umah sendiri ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...