Followers MamaTisya

Friday, December 17, 2010

ole2 & adiah GA dari zety

goodies beg yg aku tukar
cz dlmnye isi vitagen color putih
tisya nk color purple :-p

ada kopok + kekcawan & vitagen

tag yg cute...

lolichoc

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

gmbr ni dr camera suziey
b4 tu tuan umh dh lupa nk bg adiah GA aku:-p
nasibaik aku remind...hehehehe

bj PINK yg cute miut


suka la tisya cz die kn peminat PINK
tq zety....

ayu ....ko dh dpt lum dress dr zety??






10 comments:

  1. chanteq nyerr baju tisya! na tag tuh pon mmg cute!

    ReplyDelete
  2. aku lum dpt lagi...hari ni kot...

    ReplyDelete
  3. aku lupe nk rembat lolichoc tu..aQeel je dpt rs sketul..haih..

    wei macaroon tu ade blogger komen kt blog aku kata mcm kuih bangkit style english..ekkek:p

    erkk kat harrods tu halal ke wei? aku xsure status dia tu yg xcari nk beli..nk rs nett buat jek..hehe

    ReplyDelete
  4. siap ada upacara kasi adiah hehehhe

    ReplyDelete
  5. wah cantik la hadiah baju tu pinky2 lagik siap ada acara penyampaian hadiah lagik, kalo balqis suka cup cake tu tapi mama nya tak reti nak wat

    ReplyDelete
  6. sgt best dpt hadiah yg cantik tu!!!

    ReplyDelete
  7. eh ko lg tinggi dr zet ek??
    hahhaa ttibe aku konpius tgk gambar tu

    ReplyDelete
  8. nk buat pengakuan nih,blm pos dress ayu..huhu..nnt aku mntk maaf kt blog die,try pos esok or isnin plg lmbt! again tq sudi buat n3 bday party nih..awat 'cepat' sgt update?? hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...