Followers MamaTisya

Wednesday, December 22, 2010

UPDATE CLUE: jom uji minda


kn arini tkde entry bergmbr
so saje nk uji minda korang ptg2 ni
sure korang ingt susah soklan uji minda:-p
tkde la senang aje...nk soh korang teka je
time lunch td aku dpt 'sesuatu'
nk soh korang teka apa yg aku dpt
aku gumbira bila dpt 'sesuatu' :)

hints: harga bole tahan mhl tp smua org mampu bli
cuma nk ngan tknk je :-p tp aku tk bli .....tp dpt.......(sambung ayat tu)
tp insya allah aku akan bli next time :)
tk semestinye BARANG:-p

saper yg berjaya teka ngan btul & pantas, die la pemenang :)
bole teka byk kali tp 1 komen 1 jawapan
aku akan bg jawapan bila aku update entry tu
mayb auto publish esok hari
once entry tu dh kuar, so tamatla ms utk teka teki ini...


**adiah die aku transfer rm 10 ke akaun maybank anda :)



33 comments:

  1. erkkkk ape yg ko dpt? mahal jgk tp mampu beli..antara nak ngn x..jenis apekah bende nya tu wei..ko ni..susah btl soklan..haih..

    emmm aku teka je la..kek red valvet ke..mahal tu wei..antara nk ngn x je..haaahhahaa

    ReplyDelete
  2. cincin white gold

    ReplyDelete
  3. waw rasanya minggu ni byk blg wat teka teki lah! hehehe..musim teka teki ni..

    nk teka gak..

    hp?

    ReplyDelete
  4. alamak nak teka ape ek,balik ni nak pikir dulu kat rumah nanti nak jawab boley...tak de hint lain ke???

    ReplyDelete
  5. alamakk..ape yek?
    makanan kah ?
    xde idea lagih!

    nanti datang balik ya!

    ReplyDelete
  6. aku pon nk teka gak , ermmmm

    perfume

    ReplyDelete
  7. tiket wayang yg gold screen ke apetah tu, yg mahal tu

    ReplyDelete
  8. tak semestinya barang ye:
    voucher bilik hotel

    ReplyDelete
  9. voucher makanan (buffet hotel ke..mahal gakkan)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...