Followers MamaTisya

Monday, July 2, 2012

Azeezah Al-Ansar Steak House


salam uolssss...pg yg bz.....
arini seharian aku ada KPI presentation
so entry autopublish
vkend aritu layan western
actually dh pernah mkn sini dlu2
tp time tu tkde blog lg
so hubbyku ajk mkn sini cz katanye dh tukar nama
tk silap aku dlu nama kedai ni just Al-Ansar Steak House
tp skarang dh ada nama AZEEZAH..
tk sure aku br prasan or mmg dh lama ada:-p









sirap bandung rm 1.80, carrot susu & fresh orange rm 2.50 each

nasi goreng cina hubbyku punye  rm 4.50

chicken ball salad rm 5.00

tisya mkn chicken chop rm 9.50

 
sizzling lamb aku punye  rm 12.50
time die curah sos blackpepper kuat tul percikannye...:-p
tp lamb nye liat skit
gravy tu aku suka lg kt ARIMA CLASSIC Western Food



saper2 nk try ni alamatnye:

Azeezah Al-Ansar Steak House
No 11 A Jalan AU 2A Taman Keramat, K.Lumpur

9 comments:

  1. JJCM, wah unik la namanya, anak dara mesti nak air pinky2...dah lama tak mamam chicken chop...

    ReplyDelete
  2. kita mmg suke sini hehee

    ReplyDelete
  3. adehhh!!..lapo dh tetibe..lmbt lagi nak lunch nie..

    ReplyDelete
  4. alamak...dekat jer ngan umah nih

    ReplyDelete
  5. kene tenang tgk steak korang ni,hahaha *pose

    ReplyDelete
  6. Alamat terbaru :Azeezah al ansar
    No53.Jalan enggang
    Tmn Sri Keramat
    No telefon :016-3810138

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...