Followers MamaTisya

Thursday, July 26, 2012

Sign Kad Raya utk Peminat :-p


ko ingat ko artis sign kad raya utk peminat:-p
ye2 aku tau aku bkn artis 
tp nk wat camner sign aku diperlukan:-p

ni la kad raya yg telah siap di sign oleh aku
actually tiap2 thn smua staff dept aku 
akan sign kad raya utk dihantar ke pemborong2 beras :)


ni kad raya & sampul duit raya staff dpt dr company
zaman skarang dh jrg2 nk pos kad raya...smua send by online je
ada tk saper2 nk kad raya dari MAMATISYA??

kalo yg nk bole la tgalkn alamat...
10 yg terawal.... aku akan antar kad raya utk korang
**saper yg bg alamat, aku tk publish tau..jgn risau


**utk kwn2 yg xtau..kos setem kad raya adalah 50 sen...
aku pn baru tau cz lama tk pos kad raya kn...tq kwn2 yg bg info kt FB smlm

18 comments:

  1. wahhhh sign gitu..walaupun untuk pemborong...tapi still mcm retis gak tu

    ReplyDelete
  2. waaa...
    bestnye... hehe.. dni lak tahun ni tak hantar kad raya kut.. hantar ke family je.. :D

    ReplyDelete
  3. nak sampul duit raya tu boleh tak? ngeee :P

    ReplyDelete
  4. wei..angpau ada extra tak? pas2 la..he he

    ReplyDelete
  5. jenuh la tgn nak sign satu2...

    ReplyDelete
  6. ye ke? bulan Rm.80 dahhh...huhuhu...
    dah bg diskaun lah tuuuu

    ReplyDelete
  7. lamnaya tak ber kad raya ni...

    ReplyDelete
  8. Semua byk nye kene sign.. bagusnye tp utk menghargai pemborong2 beras tu.. :)

    ReplyDelete
  9. Nak kad raya.. Tp malu la.. Hahaha :p cntik2 kad n angpau.. Klu duit raya bleh pos x?? Hahhaha

    ReplyDelete
  10. kelas ko
    wei aku pny ada tak?? pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas :p

    ReplyDelete
  11. ala, dah komen ke berapa ni..mesti dah lebih 10 yg anto alamat, huhu!

    kak, nak sampul! 2peket bleh? haha! :)

    ReplyDelete
  12. at least dpt la feeling jadi retis jap. hehehe :D

    ReplyDelete
  13. Lawa sampul duit raya..klu nk yg ty boleh..hehe..

    ReplyDelete
  14. kiki..sume org nak sampul kak amy!! camneee?? nak gakkk..kiki

    ReplyDelete
  15. ala melepas..tak dpt la kad raya

    ReplyDelete
  16. wa.. banyak nye nk kena sign.. kalah retis.. hehhehe

    ReplyDelete
  17. wah..banyk nye kad..nak2..tp cm xdpt je ni..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...