Followers MamaTisya

Thursday, July 19, 2012

ujan LEBAT sure laparrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :-p


salam uolssss
bestnye kalo dpt tarik selimut cz smp opis ujan LEBAT :-p
kalo ujan2 ni sure lprrrr kn....korang dh bfast???
kalo blum, meh layan gmbr makanan time aku lunch smlm

fried wonton rm 7.00

grilled black pepper chicken rm 14.00
menu dh lain.... dlu mana ada jagung tu...
dlu salad tp jagung tu mcm kering je tk brp fresh
cuba la ltk butter skit baru lg ummmpppp :)

fruit punch rm 7.00, vanilla milkshake rm 8.50
time aku minum dlu, fruit punchnye sedap...
kalini rs mcm kurang gula:-p

sedondon jagung and bj:)


dh tktau nk mkn apa ..tu psl pilih menu yg ringan2 je la


dessert amik eskrem double delight rm 6.90



***sejukkkkkkk + ngantukkkkk = dpt tdo mmg best !!!!!

14 comments:

  1. Setuju!!lapo bila hujan nih..huhu

    ReplyDelete
  2. wei...ko saja jer..lapar tgk entry makan2 ko nie..dah lum sempat nak sarapan nie..

    ReplyDelete
  3. adoiiiiiii laaaaaaaaa.... nak fengsann tengok entry nie tau!!! memang nak kene gigit owner tuan blog nie sbb dipagi hari yg sungguh nyaman, tenang dan LAPAR dia boleh pi buat entry yg bisa membuatkan I rasa nak balik umah dan makan2 dan tido2 skg jugak! haha...

    ReplyDelete
  4. kelaparan nengok blackpepper chicken

    ReplyDelete
  5. hujan2kalau tarik selimut mmg da best..:-)

    menu sume sedap..:-)

    ReplyDelete
  6. adeh!! kat cni mendung x ujan tp mmg ble lapo tgk makanan tu sume... :)

    ReplyDelete
  7. cedapnyeeee....tapi sikit sgt wonton tu.... celah gigi je... hehehehehe ;P

    ReplyDelete
  8. Pg2 bukak blog dh western food... Sedapppnyerrr :)

    ReplyDelete
  9. menu nampak sedap..jagung tu mmg nampak tua sebab kaler oren.hehe..btw,,alhamdulillah syukur nikmat :)

    ReplyDelete
  10. klu kt indon fried wanton tu depa panggil pangsit goreng...

    ReplyDelete
  11. hahah mmg best pon kul 8 tadi dok tarik selimut lg
    kul 8.30 br kuar umah siap cepat2 hehee

    ReplyDelete
  12. kak amy ni, kalu takde gmbr mknn pg2 mmg tak sah, hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...